Verenigingen 2015

 

 logo-arabesk Arabesk (Vocaal damesensemble)
Arabesk wil musiceren en mooie muziek brengen van renaissance tot hedendaags, het publiek daarmee bekoren en proberen tot ontroering brengen.
lees meer…

———–

 logo-ARTtist ART-tist
Kunstenaarsplatform. Organiseert kostendeels tentoonstellingen
lees meer…

———–

 logo danswijzer Danswijzer
In Danswijzer gaan dansplezier en danskunde hand in hand. Je vindt er een aanbod van starter tot gevorderde, zowel voor lessen klassiek ballet als modern dance, hiphop, koppeldans en Yoga.
lees meer

———–

 logo davidsfonds 2015
Davidsfonds Mariakerke
activiteiten omvatten dan ook het ganse cultuurspectrum : lezingen, voordrachten rond actuele onderwerpen, boekbesprekingen (in leesclubverband), concerten, bezoeken aan kunstenaars in hun atelier, huistoneel, ….
lees meer

———–

 logo karekiet De Karekiet
De Karekiet is een jonge groep die voornamelijk West-Europese volksdansen beoefent met af en toe een uitstapje naar internationale dans. Naast volksdansen wordt er ook gevendeld.
lees meer…

———–

 logo f-art1 Fotografievereniging (f)ART
Fotografievereniging (f)ART is een vereniging van amateurfotografen met als doel haar leden te begeleiden in de ontwikkeling van hun eigen fotografische visie.
lees meer

———–

 logo femma
Femma Kolegem
Femma brengt vrouwen samen , zet vrouwen in beweging, schept ontmoetingskansen en organiseert tal van activiteiten . Genieten is de ingangspoort van Femma en is belangrijk in al zijn aspecten .
lees meer

———–

 20130514_kollefeesten Kollekasteel & Kollefeesten
Cultuur, jeugdwerking, leefomgeving en ruimtelijke ordening. Kollefeesten, culturele evenementen en andere eenmalige feesten…
lees meer

———–

 Logo Kon PZC SMichiel Koninklijke postzegelclub St.-Michielsgilde
Alles rondom filatelie en daar voorbij. Heb je een al een verzameling of wil je er aan beginnen? Heb je een merkwaardige zegel en wil je raad…
lees meer…

———–

 logo KWB
KWB Mariakerke Kolegem
Vereniging voor mensen die houden van cultuur, sport gezellige uitstappen en bijeenkomsten.lees meer…

———–

 laudasion Lauda Sion
Muziek in Mariakerke brengen door het verzorgen van liturgische, parochiale diensten maar eveneens buiten de grenzen van de eigen parochie treden door concerten of uitwisseling met andere koren.
lees meer…

———–

 Logo Lovus Lovus
Lovus, gekend voor Woodrock en Hopeville, wil jonge mensen de kans geven en aanzetten om zichzelf op een creatieve manier te doen openbloeien en ontwikkelen. Dit doen we door hen platformen aan te bieden die op het eerste zicht niet toegankelijk zijn voor jongeren.
lees meer…

———–

 okra-logo
OKRA Mariakerke (centrum en Kolegem)
OKRA staat voor Open, Kristelijk, Respectvol en Actieve beweging voor de groep 55-plussers. In Mariakerke zijn twee zelfstandige trefpunten, zeg maar afdelingen, actief: Center en Kolegem.
lees meer

———–

 logo_Pasar-Mariakerke Pasar Mariakerke
Pasar is synoniem voor kwaliteitsvolle vrije tijd. Kunst, cultuur, bewegen, eten,…Onze agenda is gevuld met een divers programma. Een culturele geest in een gezond lichaam.
lees meer

———–

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s