Lezing Maaike van Steenis

** update 12/10/2016: er zijn nog slechts 4 plaatsen over **

Beste kunstenaar, artiest,

Op zaterdag 22 oktober organiseert het Cultuurplatform Mariakerke (CPM), in samenwerking met Kunzthuiz, een namiddaglezing rond meer verdienen en beter promoten van jouw kunstwerken.

Deze lezing bestaat uit 2 delen:

In deel 1 stelt Kunzthuiz zich voor. Kunzthuiz is een organisatie die kunstenaars ondersteunt met administratie, organisatie van tentoonstellingen,…

In deel 2 heeft Maaike van Steenis het over meer verdienen met jouw kunst.

imagesMaaike studeerde kunst- en cultuurmanagement aan de universiteit van Amsterdam. Ze is professioneel trainer/consultant van kunstenaars en organiseert workshops, lezingen,…rond meer halen uit jouw kunst en kunnen. Bij deze lezing geeft Maaike een kort overzicht van wat je allemaal kan ondernemen als kunstenaar om jezelf meer in the picture te zetten. Ze bespreekt er 4 interessante snel op te zetten succesfactoren. (meer weten over Maaike? Klik dan hier)

Na de uiteenzettingen opent de werkgroep Kaffee K van het Cultuurplatform Mariakerke een eigen koffiebar. Dan is er nog ruim de gelegenheid om vragen te stellen aan Maaike of aan collega-kunstenaars.

Je kan ook meer informatie krijgen over Kunzthuiz.

Waar en wanneer:
Wanneer: zaterdag 22 oktober; deuren 13u30, start 14u stipt, einde voorzien rond 15u, koffie K tot 17u
Waar: Ontmoetingscentrom De Pastorij, Mariakerkeplein 1, 9030 Mariakerke

Toegang is gratis.

Opgelet! Om deze lezing te laten doorgaan zijn minstens 25 (max40) inschrijvingen nodig. Het is daarom noodzakelijk het formulier hieronder even in te vullen en door te klikken naar het Cultuurplatform.

Advertenties