3598 dagen later

Op 11 oktober is het precies 3598 dagen geleden dat in De Campagne het beeld “Noeit mee twieen, wriee weinig alliene, ten minsten mee drij^n” van de Drongense kunstenaar MaRf werd ingehuldigd. Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van dit feit toont de kunstenaar op dezelfde locatie nieuw werk. Om dit te herdenken sloegen de 3 belangrijkste cultuurverenigingen van Drongen, Curieus, Davidsfonds en Cultuurplatform de handen in elkaar.
Dit resulteert in een prestigieuze tentoonstelling van dezelfde kunstenaar met de sprekende titel “3598 dagen later”–Sculpturen van MaRf.

WP_000186

Wij gingen alvast een kijkje nemen en waren diep onder de indruk van de precisie het beeld in de Balletzaal (links als je binnenkomt), de finesse waarmee het beeld is afgewerkt is subliem.

Bij de rondgang op het verdiep is het overzicht van het recente oeuvre overweldigend. De herkenbare stijl wordt telkens weer anders gehanteerd. Een differentiatie in technieken, details maar evenzeer in de emotie houden de rondgang boeiend.

20131012_UitnodigingWEBVERSIEf7e953

Advertenties

Over Max Van Hemel

Max Van Hemel is voornamelijk potloodkunstenaar maar durft zich, bij hoge nood, ook wel 's te vergrijpen aan pastelkrijten. Sensuele, zachte, discreet gereserveerde naakten zijn zijn handelsmerk. Elk beeld heeft zijn verhaal. De tekeningen flirten dan ook met de technieken van het beeldverhaal. Naast kunstenaar is hij ook fotograaf/schrijver voor Gentblogt.
Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten, Tentoonstellingen & Film en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s